Jana är Lövslättens Hästklubbs maskot – och bättre maskot kunde vi inte ha valt. Hon är en äldre hund vi tagit hand om för att ge oss och henne glädje.

Jana har i skrivande stund varit här i fyra veckor sisådär. En hund som omplacerats av polisen och hamnat hos oss. Vi tog emot Jana här av många skäl, alla skäl lika viktiga som någon annan. Det här var en hund som varit älskad, men som av olyckliga omständigheter (sjukdom) inte kunde vara kvar hos sin familj. Och vi letade efter en till vän i vår lilla hundflock, då vi saknade vår gammelschäfer så dant. Och Jana kom att korsa våra vägar och vi kände att det är klart hon kan få bo hos oss!

Att ta en omplacering är något av en chansning. Hur skulle hon vara och hur skulle hon anpassa sig, äldre som hon är, med sin nya familj och omgivning? Var hon pålitlig och skulle hon trivas?

Allt har visat sig gå mer än väl. Jana är en tillitsfull, snäll och ofantligt rar liten dam. Hon älskar att vara i stallet, få kramar av barnen och att bara få vara med och känna sig sedd. Vi älskar redan vår lilla Jana väldigt högt. Det gör alla andra som kommer hit också – för vår maskot är lätt att älska. Alltid lika glad, alltid lika vänlig.

Så krama gärna Jana lite extra när du är här- det älskar hon! Jana sitter här i mitten av vårt lilla gäng!

jana-en del av gänget