Lövslättens Hästklubb stöttar alla barn, ungdomar och vuxna som har ett särskilt behov av att få uppleva en tillvaro fylld med hästdoft, mjuka mular och långa svansar för att få må bra. Vi gör det genom evenemang, genom att bjuda in föreningar för en hästig tillvaro i glada vänners lag och vi gör det genom att stötta enskilda individers ridning och stallvistelse.

Bli medlem! 

Genom att bli medlem i Lövslättens Hästklubb hjälper du andra att få uppleva det härliga i att få tillbringa tid i stallet tillsammans med hästar och andra hästälskare. Det kostar bara 200 kr per år, och då har du också rätt till inflytande i vår verksamhet. För familjer är medlemavgiften 400 kr per år.

BG: 5103-8842 Skriv namn på inbetalningen och maila gärna oss dina kontaktuppgifter!

 

Bidra med en slant!

Varje krona vi får in på vår konto går till att hjälpa personer som skulle må bra av det att kunna umgås med hästar och rida. Bidra med en slant du också, så kan vi anordna ännu fler aktiviteter!

BG: 5103-8842

Sponsra

Har du eget företag eller jobbar så du har inflytande över ett? Då kan du vara med och sponsra vår verksamhet. Kontakta oss för mer information. Självklart kommer detta att synas, och märkas. Kontakta oss om du vill sponsra som företagare. Vi är hästklubben som ger lite mer – både för dig som företagare och för de som vi stödjer.

Bli volontär

Det behövs många som hjälper till för att få vår verksamhet att fungera. Kanske behöver hästarna ledare för att vi ska kunna komma ut i skog och mark, och det finns mycket att pyssla med i stallet och med hästarna. Det kan också behövas tolkar, och personer som kan det där med sjukgymnastik och hälsovård. Har du hästkunnande eller något av ovanstående i din kunskapsbas? I så fall är vi lite extra intresserade av att få hit dig som volontär.

Vet du någon som skulle må bra av att få komma hit? 

Många av de som vi vill nå ut till är lite svåra att nå. De tillhör inte de som kanske syns och märks mest. Tvärtom. Men det är de som behöver det som allra bäst. Kanske känner du någon som skulle må så mycket bättre, bara de fick umgås med hästar och ta en tur på någon av våra hästar? I så fall hoppas vi att du kontaktar oss! Se kontaktuppgifter nedan.

Samarbeta  med oss!

Har du/ni en förening, ett företag eller en annan verksamhet som kommer i kontakt med personer som skulle må bra av att få komma till oss? Det kan handla om individer eller grupper.  Vi kan arrangera besöket till Lövslätten och erbjuder allt från prova-på-ridning till en heldag i hästarnas tecken utifrån just era behov. Kontakta oss för mer info!

Kontaktuppgifter verksamhetsledare Helena Norrby och Mediaansvarig Viktoria Bergbom Olsson:

helena_norrby (snabela) hotmail.com

viktoriabergbomolsson (snabela) gmail.com

tel: 0761 – 19 42 88 (Helena) alt 0761-96 29 37 (Vickan)